Отборът на Ред Бул изненада своите фенове с изключително оригинална и шегобийска коледна картичка, която публикува във „Фейсбук“. В нея австрийците откровено се закачиха с основните си конкуренти във Формула 1 – Мерцедес и Ферари.

Рисунката изобразява състезание в зимна обстановка, при което двата болида на „биковете“ водят пред един Мерцедес и едно Ферари. На задните крила на всеки от тях има и послание за преследвачите – на този пред Мерцедеса посланието гласи: „Как е моето каране? Обади се на Йос на +31 3333“, докато Ферарито се движи зад надпис: „Как е моето каране? Обади се на Чарли Уайтинг“.

Първото визира прословутото телефонно обаждане, което шефът на Мерцедес Тото Волф отправи до бащата на Макс Ферстапен – Йос в опит последния да убеди сина си да не се меси в битката за титлата между двамата пилоти на германския тим Нико Розберг и Люис Хамилтън.

Колкото до Ферарито, с него очевидно се визира Себастиан Фетел и гневната му реакция в Мексико, когато четиркратният световен шампион изпрати състезателния директор на Ф1 Чарли Уайтинг „да върви на ма***та си“.