Мненията на призьорите след Гран При на Азербайджан, 8-ми кръг от световния шампионат във Формула 1. Даниел Рикардо с Ред Бул спечели битката, втората позиция остана за Валтери Ботас с Мерцедес, а третата остана за Ланс СТрол с Уилямс.

"Лудо състезание, имах шанс за успех при рестарта и проблемите на Хамилтън и Фетел, направих един първи стоп заради проблемите ми със спирачките, мислех, че миналата година, ще е такова състезание, но то се получи тази година", коментира победителят Рикардо.

"Трябваше да се опазя от проблемите, случи се, благодаря на механиците за работата им", допълни той.

"Бях една обиколка зад всички, след това ги догоних, не трябва да се предаваш никога, тимът успя да ми оправи колата и продължих след рестарта, не успях да догоня Даниел, тъй като той беше много бърз и доста напред. Ударих Кими Райконен в състезанието", каза вторият в надпреварата Валтери Ботас, който съумя в последните метри да спечели позицията си.

"Нямам думи, не мога да осъзная какво се случи, достигнах до финала, изпуснах битката с Валтери в края на надпреварата, не съм си мислил, че ще съм на подиума в края на надпреварата, благодаря на всички за работата им през този уикенд, както и на феновете, последните две състезания бяха фантастични за мен", каза 18-годишният Строл.