„Много странно се чувствам в момента. Първо, искам да благодаря на всички фенове тук, които направиха много специално това състезание. Благодаря на моя тим. Това, което говорихме по радиото не се дължи само на това тук, а на всичко, което бе свършено през годината. Благодаря на всички. Стартирах добре, но състезанието бе ужасно. Без всичко, което баща ми направи за мен, не бих могъл да стигна до тук”, сподели развълнуваният Люис Хамилтън след като спечели петата си световна титла във Формула 1, завършвайки четвърти в Мексико.

Люис Хамилтън

източник: Gulliver/GettyImages

Победителят Макс Ферстапен пък каза: „Страхотно наистина. Стартът беше ключът. Снощи не спах добре,бях твърдо решен да спечеля днес. Целият екип се справи отлично, а колата работеше много добре.”

Макс Ферстапен

източник: Gulliver/GettyImages

„Труден ден за нас. Поздравления за Люис и неговия отбор. Свършиха чудесна работа тази година. Щеше да е хубаво да продължим битката, но не се получи”, сподели Себастиан Фетел, който завърши втори в Мексико, а третият Кими Райконен заяви:

„Винаги бих искал да съм малко по-напред, но не мога да се оплаквам много след това състезание. Ще се опитаме да се представяме още по-добре.”