"Беше много трудно състезание. Има страхотна подкрепа тук. Направихме страхотен старт. Тимът ни никога не се предава. Вярват в мен и Валтери. Страхотно състезание, може би най-дългото в живота ми. Каква битка?! Наистина се чувстваме благословени", заяви Люис Хамилтън след успеха си в Сингапур и поредната победа за сезона във Формула 1.

"Мисля, че извадих лош късмет с трафика, не ме пуснаха да мина. Но след това успях да се откъсна напред. Определено няма как да бъде по-добре. Благодаря на нашия тим, на всички фенове, които ни подкрепят", добави Хамилтън.

Люис Хамилтън

източник: Gulliver/GettyImages

Вторият в състезанието за Голямата награда на Сингапур Макс Ферстапен коментира: "Не беше никак зле, да. Използвахме страхотна стратегия, която ме върна на втора позиция. Надявах се да догоня Люис и да го атакувам. Въпреки всички успяхме да вземем второто място."

Завършилият трети Себастиан Фетел пък каза: "Да, наистина, не бях в битката за победата. Не бяхме достатъчно бързи, нямахме достатъчно скорост. Имах различно състезание в сравнение с другите пилоти в челото, с други гуми. Не знаех дали ще стигна до финала, нямаше време да спирам пак, беше важно да докарам колата до финала."

"С начина, по който се представихме, нямахме шанс да се борим за победата. Казах и преди, че ние сме най-големия си враг", добави Фетел.