Люис Хамилтън, който остана втори в Гран При на Австралия бе изключително доволен от успеха си и отдаде благодарност към екипа си. Пилотът на Мерцедес добави, че състезанието е било страхотно.

Много благодаря на всички, които днес бяха тук на пистата в Мелбърн. Това бе най-добрият уикенд за мен. На тази битка винаги се получава страхотна битка и шоу. Лош късмет извади днес Джордж. Състезанието беше страхотно, много благодарен съм за всичко", започна Хамилтън.

Все още не се чувствам достатъчно свързан с колата. Това беше най-доброто, което можех да направя – да работя, да се върнем отново усещането за автомобила. Страхотно е на този етап от сезона къде сме, ако имаме предвид къде бяхме в началото", продължи пилотът на Мерцедес.

"Продължаваме да се борим, огромно благодаря на всички в завода, които продължават да работят, не е невъзможно да скъсим тази разлика. Изобщо не блъфирах, бях сигурен, че няма да стигнем до края с тези гуми. В началото положих много усилия да задържа Макс зад мен, после Алонсо ме притискаше. Имаме световен шампион начело и още двама световни шампиони в топ 3", завърши Хамилтън.