Люис Хамилтън не очаква да спечели титлата във Формула 1 на пистата в Остин. Очакванията са именно такива, особено след полпозишъна му там, но той не е убеден, че такова нещо ще се случи.

"Отборът свърши чудесна работа, пистата е много трудна, вятърът си каза думата. Трябва през цялото време да следиш какво се случва и да си нащрек. Точно затова обичам тази писта и особено, когато имаш болид, на който можеш да разчиташ."

"Твърде малко е вероятно да спечеля титлата още в неделя. Искам да спечеля максимален брой точки. ОСвен ако Фетел не направи някаква грешка, не мисля, че ще спечеля титлата", Хамилтън.

"Важно е да стартирам от първа позиция, поздравления за Люис за представянето му. Ще е хубаво да спечеля тук, но и във всички състезания до края на сезона. Не се представихме достатъчно на високо ниво", заяви големият му конкурент Себастиан Фетел.

Челната тройка на старта се допълва от Валтери Ботас. "Разочароващо е, че не тръгвам от първа редица, но все пак стартирам в челото на колоната. Поздравления за Люис, че тръгва от полпозишън", заяви финландецът.

Не губи ценно време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1.