Въпреки че в момента Флавио Бриаторе има много проблеми в професионалния си път, в личния живот изглежда всичко му върви по мед и масло. Красивата му съпруга – Елизабета Грегорачи, която е с 30 години по-млада от него, винаги е готова да го утеши.

Изглежда отношенията между двамата са изключително топли в момента и очарователната му половинка стои изцяло зад него, независимо от проблемите му. Бриаторе и Грегорачи се ожениха преди повече от година (14 юни 2008), но според жълтите издания на Острова са все така влюбени.

Преди няколко седмици Бриаторе бе изхвърлен от Формула 1, заради обвиненията в уреждане на състезание от миналата година.

Всичко започна от разкритията на Нелсън Пикет, който заяви, че е бил принуден да блъсне болида си в огражденията в Гран при на Сингапур. Целта била на пистата да се появи колата за сигурност, което да осигури победата на Фернандо Алонсо. Преди няколко дни се оказа, че Флавио Бриаторе трябва да напусне поста си в Куинс Парк Рейнджърс, заради правилника на Футболната лига на Англия. Правилата на централата не позволяват на човек, който е наказан в друга спортна организация да ръководи или притежава футболен клуб.