Новата звезда на Формула 1 Люис Хамилтън намери най-добрия начин да загърби проблемите в отбора на МакЛарън, както и скандала със съотборника си Фернандо Алонсо.

Лидерът във временното класиране в шампионата на най-бързите изненада всички, тъй като момичето, с което бе засечен на плажа в Южна Франция не бе дългогодишната му приятелка Джодиа Ма, която е в родния Хонг Конг в момента. 

Отношенията между Люис и мистериозната брюнетка изглеждаха далеч от просто приятелски, като двамата не спряха да се гушкат и флиртуват.

Изданията в Англия побързаха да оправдаят своя нов любимец, като заявиха, че действията му – флиртове, почивки на море, ходене по барове – са съвсем нормални за един млад, преуспяващ, добре-изглеждащ пилот от един от най-популярните спортове в света – Формула 1.

Те обаче коментират, че след изпълненията на Хамилтън с въпросната девойка, очевидно Фернандо Алонсо няма да е единственият, който няма да му говори.

Що се отнася до Джодиа Ма, тя може би ще получи нов подарък, подобен на онзи, който Люис и донесе след Гран При На Канада – диамантена гривна на стойност 10 000 паунда...