Последният ден за трансфери в Англия приключи. Точно в 19:00 часа днес на отборите от Висшата лига им бе отнета възможността да купуват нови играчи. За първи път летният пазар приключва ден преди началото на новия сезон.

Във финалния ден бяха осъществени някои  много любопитни сделки. Евертън привлече дуото от Барселона Йери Мина и Андред Гомез, както и бразилеца Бернард от Шахтьор. Уест Хем пък купи Лукас Перес и Карлос Санчес, а Фулъм си осигури услугите на Андре-Франк Замбо Ангиса за злавозамайващите 30 млн. евро.

Като цяло по време на летния пазар се разиграха някои от най-знаменитите трансфери в историята на футбола, като рекордът за най-скъп вратар бе счупен на два пъти, и то от английски отбори. Първо, Алисон Бекер се присъедини от Рома в Ливърпул за около 75 млн. евро, а вчера Челси закупи Кепа Арисабалага за 80 милиона евро от Атлетик Билбао.

Също така шампионът Манчестър Сити подобри своя личен рекорд, присъединявайки Рияд Марез от Лестър за 68 млн. евро. „Гражданите“ бяха замесени и в едно от най-любопитните наддавания, но в крайна сметка Челси ги изпревари за подписа на Жоржиньо от Наполи. 

Кампанията стартира утре с двубоя между Манчестър Юнайтед и Лестър на „Олд Трафорд“ от 22:00, който може да гледате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

Последните сделки на трансферния пазар минута по минута:

21:10 ОФИЦИАЛНО: Брайтън подписа с бранителя на Валенсия Мартин Монтоя за срок от четири години

20:00 ОФИЦИАЛНО: Лестър привлече турския национал Чаглар Союнчу

19:46 Евертън опитва да финализира сделката с Курт Зума от Челси. "Котиджър" ще опита да присъедини играча под наем. 

19:45 ОФИЦИАЛНО: Фулъм потвърди трансфера на Джоуи Брайън от Бристол Сити  

19:35 Sky sports съобщава, че нападателят на Лестър ще напусне клуба и ще се присъедини към неназован тим от Мексико. 

19:32 ОФИЦИАЛНО: Суонзи потвърди, че Сам Клукс ще играе в Стоук Сити с необявена сума по сделката.

19:29 Джейк Ливърмор няма да подпише с Уотфорд, които решиха да не предлагат договор на халфа на Уест Броумич Албиън. 

19:25 Нападателят на Ливърпул е все по-близо до преминаване в Саутхемптън, като се очаква той да премине на "Сейнт Мери" с контракт за една година.  

19:22 ОФИЦИАЛНО: Джейсън МакКарти напусна Барнзли и се завърна в Уикъмб с тригодишен договор.

19:20 ОФИЦИАЛНО: Английският Фулъм обяви трансфера на вратаря Серхио Рико от Севиля. 24-годиният страж ще изкара едногодишен наем край река Темза.

19:13 ОФИЦИАЛНО: Бирмингам привлече полузащитника на местния враг Астън Вила Гари Гарднър с едногодишен контракт за наем.

19:12 ОФИЦИАЛНО: Халфът Питър Винченети от Ковънтри се присъедини към тима на Максфийлд с двугодишен договори.  

19:10 ОФИЦИАЛНО: Суонзи потвърди трансфера на уелския защитник на Рейнджърс Деклан Джон. Сумата по сделката не е обявена.

19:09 ОФИЦИАЛНО: Фулъм обявиха трансфера на вътрешния халф на Марсилия Андре-Франк Ангиса за 30млн. евро.

19:07 ОФИЦИАЛНО: Колумбиецът Карлос Санчез е играч на Уест Хем. Договорът на бившия футболист на Фиорентина с "чуковете" е за две години. 

19:05 ОФИЦИАЛНО: Хъдърсфийлд подписа с крилото на Монпелие Исаак Мбенза с договор за едногодишен наем. "Териерите" могат да привлекат за постоянно играча след края на настоящия сезон. 

19:01 ОФИЦИАЛНО: Защитникът на Уигън Дан Бурн се присъедини Брайтън за необявена сума. Той ще остане на "DW Стейдиъм" до 1 януари.

19:00 ОФИЦИАЛНО: Чалаш Съюнджъ ще играе в Лестър през новия сезон. Двете страни все още подготвят официализират на сделката. 

19:00 КРАЙ НА ПАЗАРА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА ЗА ТОВА ЛЯТО - ОЧАКВАЙТЕ ПОСЛЕДНИТЕ СДЕЛКИ!

18:59 ОФИЦИАЛНО: Лестър Сити продаде Джош Гордън на Уолсол. Играчът парафира договор за три години. 

18:55 ОФИЦИАЛНО: Барселона обяви продажбата на колумбиеца Йери Мина в Евертън за сумата от 32 млн. евро. На своя официален сайт "каталунците" пожелаха късмет на бившия си играч: "Благодаря, Йери Мина - късмет!". 

18:51 Колумбиецът Карлос Санчес премина медицински тестове в Уест Хем и договори личните си условия, според Sky Sports.  

18:50 ОФИЦИАЛНО: Андре Гомеш ще играе под наем в Евъртън през следващия сезон. „Карамелите“ ще платят 2,5 милиона евро на каталунците за полузащитника.

18:48 ОФИЦИАЛНО: Оксфорд Юнайтед привлече халфа Тсун Даи от Бъри за неопределена сума.

18:45 ОФИЦИАЛНО: Евертън обяви трансфера на бразилеца Бернард. Кариоката прекара последните пет сезона в украинския Шахтьор Донецк.

18:34 ОФИЦИАЛНО: Юношата на Челси Джей Дасилва се присъедини към Бристол Сити с наем за един сезон.

18:32 ОФИЦИАЛНО: Полузащитникът Иса Озбърн се завръща в Уолсол с едногодишен договор. 

18:31 Новакът във Висшата лига Фулъм е близо до подписа на Лусиано Вието - нападател на Атлетико Мадрид, според Sky. 

18:25 Бразилецът Марлон не успя да си извади работна виза за Великобритания, което ще му попречи да осъществи трансфер във Висшата лига през това лято. Най-сериозен интерес към играча имаше от Нюкасъл, Саутхямптън и Ъест Хем. 

18:20 ОФИЦИАЛНО: Джорджио Расуло ще играе в Бракли Таун, след свободен трансфер от МК Донс. 

18:20 Нападателят на Ливърпул Дани Ингс не води тренировки с първия тим на „червените“ днес. Фаворит за подписа на Ингс бе тимът на Кристъл Палас, но сделката официално пропадна днес, след като лондончани предпочетоха да заложат на Джордан Аю, привличайки го под наем.

18:17 Милоул отказа офертите на Мидълзбро за Джордж Савил и Джед Уолъс, според Sky Sports. 

18:15 Бранителят на Барселона Йери Мина премина в Евертън за 32 млн. евро. Неговият бивш съотборник в Барселона Андре Гомеш го последва в тима на "карамелите" под наем за 2,5 млн. евро.

18:13 Фулъм е близо до сделка с Манчестър Юнайтед за бранителя Тимъти Фосу-Менса, според Sky Sports. 

18:11 ОФИЦИАЛНО: Никола Калинич вече е футболист на Атлетико (Мадрид). Той преминава в носителя на трофея в Лига Европа от италианския Милан за период от три години.

18:07 ОФИЦИАЛНО: Досегашният вратар на Динамо Загреб Адриан Семпер преминава в италианския Киево под наем, като след края на настоящия сезон, "летящите магаренца" ще могат да оставят футболист за постоянно в Италия. 

18:06 ОФИЦИАЛНО: Оксфорд Юнайтед обяви трансфера на крилото Рики Холмс, което идва от Шефийлд Юнайтед с едногодишен наем. 

18:03 ОФИЦИАЛНО: Бранителят на Хъдърсфийлд Майкъл Хефеле се присъедини към Нотингам Форест за необявена сума.  

18:02 Бернард договори личните си условия с Евертън и до минути ще бъде обявен официално за играч на "карамелите", съобщава Sky sports.

18:00 - ЕДИН ЧАС ДО КРАЯ НА ТРАНСФЕРНИЯ ПАЗАР В АНГЛИЯ!

17:57 Уигън очаква да осъществи трансферите на Джош Уиндис от Рейнджърс и Лий Евънс от Шефийлд Юнайтед преди края на пазар в Англия - днес в 19:00 часа. 

17:55 Вратарят на Арсенал се е договорил за личните си условия с турския Бешикташ, съобщава Sky. Колумбиецът сподели преди време, че има намерение да напусне Северен Лондон след идването на Бернд Лено от Байер Леверкузен. 

17:54 Според L’Equipe Евертън са близо до това да вземат под наем бранителя на Челси Курт Зума.

17:52 Даниеле Верде беше представен като нов играч на Валядолид. Бившият играч на Рома ще носи фланелката с номер 11. "Винаги съм мечтал да играя в Испания. Очаквам да остана тук много години и да се радвам на местния футбол", сподели новата покупка на тима от Сегунда Дивисион.

17:47 ОФИЦИАЛНО: Наполи привлече крайния бранител Кевин Малкюи от Лил. Двата клуба не обявиха трансферната сума за правата на футболиста, но през миналата седмица президентът на италианците Аурелио Де Лаурентис заяви, че ще плати "12 милиона евро и бонуси, с които сумата ще нарасне до 13 милиона".

17:33 Федерико Фернандес пристигна в Тайнсайд за медицински прегледи в Нюкасъл. Играчът на Суонзи е близо до "свраките" за сделка от 6 млн. евро.

17:29 ОФИЦИАЛНО: Нападателят на Уотфорд Алекс Джейкъб ще бъде отдаден под наем през този сезон в Бристъл Палас. 

17:18 ОФИЦИАЛНО: Испанският Алавес привлече левия краен бранител Адриан Марин, който идва от Виляреал. 21-годишният футболист от Мурсия подписа с баските за следващите три години. Защитникът се превръща в пето ново попълнение за тима след Джони Родригез, Шимо Наваро, Борха Бастон и Патрик Твумаси.   

17:11 Играчът на Уигън Макс Поуър в момента е в Уиъресайд, за да премине медицински прегледи, а след което да парафира контракт с английския Съндърланд.

17:03 ОФИЦИАЛНО: Сейнт Мирън привлече нападателя на Бирмингам Сити Николай Брок Мадсен с шестмесечен договор за наем..  

17:02 Играчът на Борнемът Хари Артър е напът да отиде под наем в уелския Кардиф Сити. В момента той преминава медицински прегледи в столицата на Уелс.

16:57 ОФИЦИАЛНО: Джонатан Кафу ще премине под наем за една година в Цървена звезда, като в края на сезона от сръбския клуб могат да присъединят пълноправно бразилеца.

16:55 "Много съм щастлив да бъда тук. Това е една голяма крача в моята кариера. Няма отговорност за сумата, която бе платена за мен. Ще направя всичко по силите за Челси", каза новият най-скъп вратар в света Кепа Арисабалага, който днес бе представен като нов играч на Челси.

16:46 Нападателят на Лестър Ислам Слимани е близо до трансфер в турския Фенербахче. По всяка вероятност играчът на "лисиците" ще премине под наем за един сезон край Босфора.

16:40 Дарби Каунти потвърди, че е близо до Дуейн Холмс от Скънторп, информира Sky. 23-годишният играч привлече вниманието още на Блекбърн и Родъръм, но в крайна сметка "овните" се оказаха най-настоятелни. Очаква се в следващите часове Холмс да доуточни своите лични условия с клуба и да премине медицински прегледи.

16:32 ОФИЦИАЛНО: Уулвърхемптън обяви трансфера на трети нов играч в последните 24 часа. След Адама Траоре и Джон Китолано, "вълците" прибраха под наем, със задължителна клауза за откупуване, белгийския халф на Андерлехф Леандър Дендонкер. 

16:31 Фьодор Смолов е новата покупка на Локомотив (Москва). Руският клуб вече бе постигнал договорка с Краснодар, като ще трябва да плати 9 млн. евро за услугите на нападателя. 28-годишният играч парафира контракт със столичани до юни 2022 години. 

16:26 СЛУХ: Журналистът от Sky Кеве Солхекол информира, че снимката на Виктор Моузез от стената на играчите на Челси на "Стамфорд Бридж" е махната. Дали нигериецът повече няма да облече "синята" фланелка?

16:25 ОФИЦИАЛНО: Шведският национал Себастиан Ларсон след дълги години по терените в Англия се завърна в шведското първенство. Полузащитникът подписа с тима на АИК Стокхолм. Той спечели репутацията си в над 400 мача в Англия с Арсенал, Бирмингам, Съндърланд и Хъл Сити.

16:18 "Много съм доволен да запазя целия си състав, тъй като имаше много спекулации по време на лятото за доста мои играчи", каза наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино няколко часа преди края на трансферния пазар в Англия (затваря в 19:00 часа). Голям удар за "шпорите" бе фактът, че те успяха да запазят своя голмайстор от последните сезони Хари Кейн и да подновят неговия договор.

16:08 Киърън Доуелел и Калъм Конъли подновиха своите договори с Евертън. Двамата сложиха подписа си под договори за три години - до юни 2021 година. Наскоро Конъли се присъдини под наем към тима от "Гуудисън парк" след трансфер от Уигън. Доуелел пък бе под наем в Нотингам Форест през последния сезон. 

16:04 Нападателят на Шрозбъри Таун Стивън Пейн вече е играч на Бристол Роувърс за необявена сума.

16:01 Рийз Оксфорд е готов да се завърне в Германия преди края на месеца. Интерес към играча има от Хановер, Лайпциг и Айнтрахт Франкфурт. По-рано през този месец Уест Хем обяви, че би продал бранителя за сумата от 10 млн. паунда.

15:56 Европейският клубен шампион Реал Мадрид днес официално представи новия си вратар Тибо Куртоа. "Когато бях малък си представях, как тичам по тревата на "Бернабеу" и защитавам цветовете на Реал - най-добрия клуб в света. Благодаря на Реал Мадрид, на моите агенти, на семейството си, на майката на моите деца. Само Мадрид!".

15:54 Левият бек на Рейнджърс Деклан Джон в момента преминава медицински прегледи в Суонзи, пише Sky. Любопитното е, че играчът е бил за известно време в академията на градския съперник на "лебедите" Кардиф Сити.

15:48 ОФИЦИАЛНО: Уулвърхемптън обяви трансфера на Джон Китолано, който притежава конгоански и норвежки паспорт. 18-годишният ляв бек идва от норвежки Одс Балклуб с договор за следващите 3 години.   

15:46 Мухамед Бешич е много близо до трансфер в Мидълзбро. Сумата, която трябва да плати "Боро" на Евъртън, е около 6 млн. евро, пише Sky.   

15:40 ОФИЦИАЛНО: Леванте обяви трансфера на Никола Вукчевич. Черногорският полузащитник парафира с валенсианци за следващите четири години. 26-годишният футболист отива на "Сиудад де Валенсия" от Спортинг Брага, където прекара последните 5 години. 

15:35 Валенсия и Фулъм се разбраха за трансфера на Мартин Монтоя. Сумата по сделката е между 7 и 8 млн. евро.

15:26 Защитникът на Суонзи Федерико Фернандез потегли към североизточна Англия, за да премине медицински тестове в Нюкасъл, съобщава Sky. 

15:17 Играчът на Манчестър Сити Лукас Нмеча ще играе в Престън под наем през следващата кампания.

15:16 Левият бек Сам МакКалъм се присъедини към тима на Ковънтри Сити. 

15:15 Все още не е постъпила задоволителна оферта в канцеларията на Ливърпул за Дани Ингс. 26-годишният играч е изявил желание да премине в друг тим, където ще играе по-редовно, за да започне на чисто след серията контузии, които го сполетяха с „червената ” фланелка.

15:00 Кардиф обяви официално трансфера на халфа на Бетис Виктор Камараса. Той отива в тима от Уелс под наем за една година.

13:51 Уотфорд желае да вземе халфа на Уест Броумич Албиън Джейк Ливърмор. "Стършелите" искат да привлекат играча под наем за година, с клауза за откупуване.

14:49 Преминаването на защитника на Манчестър Сити Олександр Зинченко в Уулвърхемптън пропадна, пише Sky Sports.

14:32 Виляреал проучва различни оферти за един от най-големите си таланти - Енеш Юнал. Съществува голяма вероятност турчинът да напусне "Естадио де Ла Серамика" под наем в друг клуб. 

14:30 Жером Боатенг желае да напусне Байерн Мюнхен. Според Bild, агентът на играча Кристиан Нерлингер днес се е срещнал със спортния директор на ПСЖ Антеро Енрике. От германския клуб пък искат поне 45 млн. евро за футболиста.

14:20 Тибо Куртоа официално подписа своя договор с Реал Мадрид. В присъствието на президента Флорентино Перез белгиецът сложи подписа си под контракт за 6 години с "Белия балет".

14:10 Mениджърът на Лестър Сити Клод Пюел демонстрира чувство за хумор във връзка с постоянните слухове около неговия бранител Хари Магуайър, който е пращан в Манчестър Юнайтед с рекордна сделка. „Мога да потвърдя, че той отива към Манчестър. Но само за двата часа, в които ще играем срещу тях в петък”, заяви Пюел. 

14:09 ОФИЦИАЛНО: Атлетико Мадрид отхвърли офертата на Манчестър Юнайтед за Диего Годин, съобщава Sky sports.

14:07 Реал Бетис изпрати оферта от 6 млн. евро за бранителя на Аякс Николай Талифико (25 години). Той участва във всички мачове на Аржентина на Световното в Русия. 

13:50 Милан отхвърли предложението на Севиля, който поиска под наем нападателя Андре Силва. „Гадзета дело спорт” твърди, че андалусийци са пожелали португалския национал за целия предстоящ сезон, при това без опция или задължения за покупка. Изданието твърди, че 22-годишният таран е бил съгласен да премине на „Рамон Санчес Писхуан”, ала „росонерите” били тези, които безмилостно отхвърлили подобен вариант.

13:48 Тибо Куртоа вече преминава медицински прегледи преди финализирането на трансфера си в Реал Мадрид

13:45 Виктор Камараса успешно премина медицинските прегледи в Кардиф Сити. Неговият агент заяви, че още днес новото попълнение на уелсците ще се присъедини към тренировките, а представянето му ще се състои по-късно.

13:44 Брайтън е на път да привлече защитника на Уигън Дан Бърн в сделка за 5 милиона паунда.

13:27 Емисари на Евертън са в Барселона, за да финализират трансфера на защитника Йери Мина, съобщава Sky Sports. Ако сделката намери своя положителен за англичаните край, играчът ще премине медицински прегледи в каталунския град, за да се пести време, преди приключването на трансферния пазар на Острова - днес в 19:00 часа.

13:23 Отборът на Тотнъм няма да прави повече опити за привличането 22-годишния офанзивен халф от Астън Вила Джак Грийлиш, твърди Sky Sports.

13:06 Третодивизионният Шрозбъри Таун обвърза халфа Оли Норбърн с тригодишен договор.   

13:05 Играчът на Акринктън Стенли Кейдън Джаксън премина в Ипсуич Таун. Той подписа тригодишен договор с тима от "Портмънд Роуд". 24-годишният играч прекара сезон 2016/2017г. в тима на Барнзли, но не записа участие. В предишната кампания Джаксън игра за Стенли, вкарвайки 16 гола в 44 двубоя за тима от четвъртото ниво на английския футбол - League Two.  

13:03 Манчестър Юнайтед ще опита да привлече защитника на Атлетико Мадрид Диего Години в последните часове на трансферния пазар в Англия, който затваря днес от 19:00 часа, съобщава Sky.

12:52 Куинс Парк Рейнджърс отхвърли оферта от 4 млн. паунда отстрана на Блекбърн за Люк Фриймън. Мидълзбро също проявява интерес към играча на втородивизионния тим.   

12:47 Фулъм постигна принципна договорка със Севиля за правата на вратаря Серхио Рико, съобщава Cadena SER. Стражът трябва да премине на "Крейвън Котидж" под наем за този сезон. Все още не е ясно дали сделката включва клауза, която да остави за постоянно 24-годишния вратар в Западен Лондон. 

12:46 ОФИЦИАЛНО: Лестър привлече бранителя на Динамо Загреб Филип Бенкович за сумата от 13 млн. паунда, съобщава Sky. "Лисиците" обвързаха играча с петгодишен контракт. През миналия сезон Бенкович игра в 30 двубоя за тима от хърватската столица, вкарвайки 4 гола. Той е юноша на академията, чиито кадри са Ведран Чорлука и Лука Модрич. 

12:45 Английският Фулъм е готов да привлече левия бек на Бристол Сити Джоуи Брайън за сумата от 6 млн. паунда. 24-годишният бранител бе близо до преминаване в Астън Вила, но се очаква в близките часове да премине медицински прегледи в тима на "котиджърс".

12:37 27-годишният десен бранител на Валенсия Мартин Монтоя е близо до трансфер във Фулъм, пише Sky. В момента две страни преговарят за сумата по сделката. Монтоя е на "Местая" от 2016 година, като има и 22 участие за младешкия национален отбор на Испания до 21 години. Преди да премина във Валенсия играчът изигра 67 участия с екипа на родния Барселона.

12:35 Бранителят на Суонзи Сам Клукс пристигна на базата на Стоук Сити, за да премине медицински прегледи в едноименния клуб, пише Sky. Той бе в напреднали преговори с Уулвърхемптън и Бърнли, но в крайна сметка до трансфер в един от двата тима така не се стигна.  

12:32 ОФИЦИАЛНО: Лукас Перез подписа тригодишен договор с Уест Хем. Играчът пристига при "чуковете" от градския съперник Арсенал, след като между 2016 и 2018г. записа еда 11 мача и 1 гола за "топчиите". 

12:23 Пари-Сент Жермен е много близо до неочаквана сделка с бранителя на Байерн Мюнхен Жером Боатенг. Според френското издание Le Parisien трансферът е въпрос на часове, а сумата, който ще платят "принцовете" на германския шампион е в порядък на 45 млн. евро. Боатенг е свързван и с колоса на английския футбол Манчестър Юнайтед.  

12:19 Полузащиниткът на Реал Бетис Виктор Камараса в момента преминава медицински прегледи в тима на Кардиф, като се очаква сделката между испанци и англичани за играча да стане факт в близките часове.

12:15 Нападателят на Арсенал Лукас Перез премина медицински прегледи и уточни личните си условия с лондонския Уест Хем, като до минути се очаква сделката да се финализира, пише Sky.

12:06 ОФИЦИАЛНО: Челси обяви Матео Ковачич като поредно ново попълнение през този сезон. Хърватинът преминава на "Стамфорд Бридж" под наем за една година. "Много съм щастлив и развълнуван. Чувството е страхотно. Ще дам всичко от себе си в Челси. Това е ново първенство за мен. Началото винаги е трудно, но съм сигурен, че треньорът и новите ми съотборници ще ми помогнат да се адаптирам. Очаквам велик сезон за нашия отбор", каза Ковачич пред клубния сайт на "сините".

11:59 Новакът във Висшата лига през този сезон Фулъм ще направи всичко възможно, за да закупи полузащитника на Марсилия Андре-Франк Замбо Ангиса, твърди Sky sports. 22-годишният халф направи силно впечатление с изявите си в последния сезон за французите, след като бе основа част от похода на тима до финала в турнира Лига Европа, загубен от Атлетико Мадрид с 0:3.

11:49 Защитникът на Байерн Мюнхен Жером Боатенг взе участие в днешната тренировка на "баварците" тази сутрин на кампа Ротах-Егерн. Германският национал не игра в снощния приятелски мач срещу местния ФК Ротах-Егерн и напусна през края на двубоя. Срещата завърши при фрапиращото 20:2 за шампиона на страната. Медините спекулации в последните седмици изпращат Боатенг в Манчестър Юнайтед.

11:40 Мидълзбро вече присъедини под наем младият Тесийдър Джордан Хюгил от Уест Хем. Очаква се в последните часове на трансферния пазар в Англия "Боро" да привлече дуото от Евертън Яник Боласие и Мохамед Бешич.  

11:33 Жозе Моуриньо направи любопитен коментар относно евентуалните нови трансфери в Манчестър Юнайтед до края на трансферния пазар, който затваря днес в 19:00 часа. "Информацията, която имам относно нови трансфери? Мисля, че няма да купуваме нови играчи. Пазарът свършва днес, така че скоро ще спра да мисля за тези неща. Ще се съсредоточа върху моите играчи и върху първите три мача от шампионата. Искам да се фокусирам върху футболистите, които имаме". 

11:23 Бившият халф на Аякс, Валенсия и Севиля Хедвигес Мадуро обяви своето отказване от футбола на 33 години. Опитният холандец има 18 мача за националната селекцията на "лалетата". Последният отбор, за който се състезаваше Мадуро, бе кипърският Омония Никозия.

11:22 Защитникът на Хъдърсфийлд Майкъл Хефеле е в напреднали преговори с двукратния европейски клубен шампион Нотингам Форест, твърди Skay Sports. Желание да присъединят играча имат и от Куинс Парк Рейнджърд.

11:16 Бранителят на Бешикташ Домагой Вида е едно от горещите имена на този трансферен пазар. Най-сериозен интерес към 29-годишния хърватин към момента проявява Арсенал.

11:04 ОФИЦИАЛНО: 22-годишният нападател на Нюкасъл Иван Тони подписа постоянен договор с отбора от третото ниво на английския футбол Питърбро Юнайтед.  

10:54 Торинското издание TuttoSport е убедено, че бразилецът Марсело иска да играе редом до бившия си съотборник от Реал Мадрди Кристиано Роналдо в Ювентус. Именно португалецът е помолил ръководството на "бианконерите" да започне преговори с мадридския клуб за бразилския краен защитник. В момента на позицията ляв бек в тима на Масимилиано Алегри играе Алекс Сандро.  

10:49 Кристъл Палас привлече ганаеца Джордан Аю под наем от Суонзи. 26-годишният играч ще премине медицински прегледи днес. Не се очакват нови трансфери на "Селхърст Парк" преди края на трансферния пазар в Англия - днес от 19:00 часа. 

10:46 Най-скъпият вратар в света Кепа Арисабалага говори за първи път след трансфера си от Атлетик Билбао в Челси за рекордните 80 млн. евро. "Сезонът ще бъде много емоционален, очакваме го с нетърпение", сподели 23-годишният страж пред клубната телевизия.

10:33 ОФИЦИАЛНО: Бившият защитник на Арсенал и Манчестър Сити Бакари Саня подписа тримесечен договор с отбора от "Мейджър лийг сокър" Монреал Импакт. В договора на французина с канадския клуб е залегнала клауза, чрез която той може да удължи престоя си в клуба до края на 2019г.

10:32 Два от водещите отбори на Франция - Пари Сен Жермен и Монако, проявяват интерес към играча на Барселона Иван Ракитич, пише "Mundo Deportivo".. Изданието твърди, че двата гранда са готови да платят освобождаващата клауза на хърватския национал, която е на стойност 125 милиона евро. Полузащитникът има договор с тима от „Камп Ноу“ до юни 2021 година.

10:30 Агентът на Даниеле Ругани оповести публично, че клиентът му е със статут на непродаваем в Ювентус. Най-сериозен интерес към 24-годишния бранител прояви Челси.

10:29 Влезлият през този сезон във Висшата лига Кардиф е близо до това да вземе под наем халфа на Реал Бетис Виктор Камараса, пише "Sky Sports".

10:20 Защитникът на Барселона Йери Мина е близо до преминаване в английския Евертън, твърди "Sky sports". Колумбиецът е трансферна цел и на 20-кратния шампион на Англия Манчестър Юнайтед. 

10:07 ОФИЦИАЛНО: Шампионът на Англия Манчестър Сити обяви трансфера на австралийския полузащитник Даниел Арзани.   

10:04 Френският "l’Equipe" твърди, че Манчестър Юнайтед няма да се откаже от преследването на нов централен защитник. Нова опция за "червените дяволи", след Хари Магуейър, Тоби Алдервейлд и Жером Боатенг, е и бранителят на Челси Курт Зума, към когото интерес провява и Евертън.

9:30 Уест Хем е отправил оферта на стойност 10 милиона евро за 29-годишния халф на Рома Максим Гоналон. Седмици наред вече "джалоросите" търсят нов отбор на френския футболист.

9:28 Лестър Сити постигна договорка с Фрайбург за трансфера на централния защитник Чалар Союнджю. Немците приеха оферта за 19 милиона паунда, твърди "Скай Спортс".

9:24 Барселона почти сигурно ще пласира двама от своите играчи във Висшата лига. До края на деня се очаква централният бранител Йери Мина да бъде обявен като ново попълнение на Евертън. Бразилецът Марлон пък ще бъде преотстъпен в Нюкасъл.

9:14 Тотнъм и Арсенал проявяват интерес към 20-годишния норвежки полузащитник Сандер Берге, който играе в белгийския Генк. Припомняме, че до този момент "шпорите" още не са докарали нито едно ново попълнение в редиците си.

8:24 Уест Хем е отправил оферта на стойност 10 милиона евро за халфа на Рома Максим Гоналон, твърди британският вестник "Сън".

08:00 24-годишният защитник Джо Брайън ще се подложи на медицински тестове във Фулъм. Изглежда лондончани спечелиха битката с Вила за подписа на играча от Бристъл Сити.

07:56 Манчестър Юнайтед все още желае да привлече Жером Боатенг от Байерн Мюнхен. Проблемът е, че германският шампион едва ли е склонен да преотстъпи защитника, каквото е желанието на "червените дяволи".

01:30 Уулвърхемптън и Манчестър Сити постигнаха споразумение за трансфера на Олександър Зинченко, който се очаква да бъде на стойност 16 милиона паунда

01:21 Президентът на Лацио Клаудио Лотито продължава да твърди, че няма нито една получена оферта за звездата на отбора Сергей Милинкович-Савич.

00:42 ОФИЦИАЛНО: Челси обяви трансфера на Кепа Арисабалага. Вратарят подписа седемгодишен договор с клуба

09.08.2018

21:11 ОФИЦИАЛНО: Хърватинът Матео Ковачич премина под наем в Челси за период от една година

21:07 ОФИЦИАЛНО: Тибо Куртоа вече е играч на Реал Мадрид. Белгиецът подписа 6-годишен договор с "Белия балет".

18:03 Миши Батшуай има опциите да избира между Севиля, Валенсия и Атлетико Мадрид. Андалусийци предлагат на белгиеца договор за наем от една година и изглеждат най-близо до подписа на играча

17:56 Усман Дембеле остава в Барселона. Това потвърди играчът на личния си профил в Twitter.

15:27 Астън Вила отказа офертата на Тотнъм от 25 млн. паунда за 22-годишния халф Джак Грийлиш. 

15:25 ОФИЦИАЛНО: Английският елитен тим Борнемут счупи клубния си рекорд с привличането на колумбийския национал Джеферсон Лерма от испанския Леванте.

14:30 ОФИЦИАЛНО: Уулвърхемптън завърши трансфера на крилото Адама Траоре от Мидълзбро с клубен рекорд. Уондърърс платиха 18 милиона паунда за правата на юношата на Барселона, след като активираха клаузата за освобождаване в договора му с Боро.