Звездата на Барселона Лионел Меси също е човек. След тежкото поражение от Ливърпул на „Анфийлд”, аржентинецът е изпуснал нервите си срещу фенове на летището преди да отпътува за Испания.

Лионел Меси е бил задържан по-дълго на стадиона от своите съотборници, за да даде допинг проба след втория полуфинал в Шампионската лига.

Треньорът на Барса пак е на ръба на уволнението

Наложило се той да пристигне на летището отделно от отбора, но попаднал на група привърженици на Барселона, които упрекнали Лионел Меси за тежкото поражение с 0:4. Самият футболист също отговорил на обвиненията и се наложило да бъде отведен от личния си мениджър Пепе Коста.

В Испания сринаха Барса: Най-големият срам в историята!

Феновете на Барселона са били разочаровани от загубата и упрекнали персонално нападателя за отпадането. За финала в Шампионската лига се класира Ливърпул, въпреки комфортната преднина с 3:0 за каталунците след първия двубой на „Ноу Камп”.

Меси е бил неутешим след шокиращата загуба на каталунците от Ливърпул с 0:4 миналата вечер, която спря испанският тим по пътя му към финала на Шампионската лига. Меси не успя да помогне на тима си да стигне до решаващия мач за трофея и се е разплакал в съблекалнята на гостите на "Анфийлд" след края на двубоя.

Съотборникът на Меси Луис Суарес заяви, че той и съотборниците му трябва да са готови за пороя от критики, който ще ги залее след унизителното поражение, а наставникът на Барса Ернесто Валверде призна, че не се чувства сигурен за поста си след колапса на каталунците на "Анфийлд". Големите спортни вестници в Испания не спестиха нищо на каталунците и се обединиха около мнението, че това е най-срамният момент в историята на клуба.