Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери призна, че все още не е решил къде ще продължи бъдещето си.

Френският халф е свързван с трансфер в Челси, Реал Мадрид и Барселона, както и Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, като има само още една година по договора си с баварците.

 

От Байерн обаче опитват с всички сили да задържат играча на Алианц Арена. Според Рибери шансът да напусне или да остане е 50 на 50, но той се надява бъдещето му да стане ясно след края на Световното първенство в Южна Африка.

 

„Все още не знам дали ще остана или ще напусна. Шансът е 50:50. Надявам се да разбера бъдещето си след края на Мондиала”, сподели крилото.

 

Директорът на Байерн Карл-Хайнц Румениге е убеден, че Рибери ще остане в тима и преговорите за новия му договор ще започнат след края на финала в Шампионската лига срещу Интер.

 

„Ще побързаме с преговорите, защото имаме чувството, че Франк иска да вземе това решение преди Мондиала. Вярвам, че той е усетил, особено в последните няколко седмици, какво влияние и каква класа притежава тимът на Байерн. Той е много щастлив тук и ние ще се опитаме да удължим договора му като резултат от радостта му”, сподели Румениге.