Горан Пандев е доволен, че отново играе, след като прекара последната половин година в Лацио в изгнание. Македонският нападател разтрогна договора си с орлите и отиде в Интер, за който дебютира вчера, изработвайки единственото попадение за победата с 1:0 като гост на Киево.

„Щастлив съм от този дебют. Радвам се за мен и за отбора”, каза Пандев, който от лятото не бе попадал в състава на Лацио, след като отказа да преподпише.

„Справихме се добре във Верона и спечелихме на труден терен. Искам да благодаря на всички – на треньора и моите съотборници.”

„Радвам се, че най-накрая отново играя футбол, след като бях аут над пет месеца. Новите ми съотборници са истински шампиони и много ми помогнаха. Интер е най-силният отбор в Италия и не е лесно да се играе за него”, добави македонецът.

Горан Пандев бе собственост на Интер и в периода 2001-2004 година, но тогава бе преотстъпван на два пъти и не направи официален дебют за нерадзурите, след което бе даден на Лацио като част от сделката по трансфера на Деян Станкович в Милано.