„Ювентус, Милан и Волфсбург се ослушват за Димитър Бербатов”, пише английският вестник „Guardian”. Името на Бербатов попада в рубриката на авторитетното издание, в която се прави обзор на трансферните слухове, обикалящи медийното пространство.

Трябва да се уточни и че „Guardian” прави единствено мониторинг на написаното и казаното в други медии, без да взима под внимание дали това са само спекулации или сериозни цели на клубовете.

Преди няколкото дни ежедневникът бе отбелязал, че сред споменаваните тимове с интерес към Бербатов попадат Байерн Мюнхен, Хамбургер, Милан и Севиля, като прави впечатление, че името на Милан се повтаря.

Отделно от слуховете, мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън по-рано днес категорично обяви, че бившият български национал остава на Олд Трафорд.

Букмейкърските къщи на Острова реагираха светкавично и вдигнаха тройно коефициента за възможно напускане на Бербо - от 1/2 на 1/6.

Казано по-друг начин, ако някой заложи сега за раздяла на Бербатов с Юнайтед ще прибере три пъти по-голяма печалба при негов трансфер през лятото, отколкото ако беше направил залога преди два дни например.