Българският национал Мартин Петров се възстановява по план, като се очаква в началото на месец април отново да се върне на терена за Манчестър Сити.

Интерес към крилото на „гражданите” има от няколко клуба. Това потвърди агентът на футболиста Лъчезар Танев, който обаче не пожела да сподели кои са тези отбори. Според мениджъра, бъдещето на Мартин Петров ще се реши през април, след като отново се завърне в игра.

„На Мартин операцията е една доста рутинна в последните години – отстраняване на менискус, което е нормално, при положение, че няма други проблеми в коляното, като той няма такива проблеми. Между 30 и 40 дни е възстановяването. Днес той направи и първата си лека тренировка на терен, с леко бягане, като прогнозите на лекаря, който го оперира са доста положителни. Той смята, че в началото на април можем да го видим на терена”, сподели Лъчо Танев.

„Относно неговото бъдеще - аз вече преговарям с няколко клуба и решение ще вземем през април, тъй като искат да го видят, че се е върнал в игра. И това е хубаво и за нас, имаме време да вземем най-правилното решение”, завърши мениджърът на Мартин Петров.