Мениджърът на Бирмингам Алекс МакЛийш заяви, че очаква Димитър Бербатов да се завърне след контузията си в изключително добра форма. Треньорът добави, че е твърде рано Манчестър Юнайтед да бъде отписван от титлата в Англия, въпреки колебливите резултати на шампионите в последно време.

Бирмингамци направиха 1:1 с тима, воден от сър Алекс Фъргюсън, през изминалия уикенд и така поставиха своя нов клубен рекорд от 12 поредни мача без загуба.

МакЛийш пък сподели, че очаква от своя бивш ментор да се справи със ситуацията на „Олд Трафорд”. „Натрупаните противоречиви резултати могат да превърнат сър Алекс в разярен звяр”, коментира мениджърът на Бирмингам.

„Твърде рано е да се отписват „червените дяволи”. Сигурен съм, че Бербатов ще се върне в страхотна форма. Няма да може да бъде удържан”, продължи МакЛийш.

„Сър Алекс ще му помогне да тръгне по правилния път и ще изкара най-доброто от него. Знам, че Фъргюсън е изключително добър в това. Мениджърът има изключително голям опит. Той знае как да говори и да помогне на играчите в Манчестър Юнайтед”, каза още наставникът на Бирмингам пред английските медии.