Бившите съотборници в националния отбор на България Димитър Иванков и Димитър Бербатов ще изправят един срещу друг отново след почти десет години, когато носеха съответно екипите на родните грандове Левски и ЦСКА. Така започва материал в официалната страница на УЕФА посветен на предстоящия двубой между Манчестър Юнайтед и Бурсаспор от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата е на „Олд Трафорд” от 21,45 българско време.

В интервю за сайта на УЕФА, стражът на турския тим призна, че „червените дяволи” разполагат с много опасни играчи, освен Димитър Бербатов.

„Манчестър Юнайтед има много добри футболисти. Целият отбор е опасен. Не само Димитър Бербатов и Уейн Рууни. Бербатов пък прави страхотен сезон”, коментира 34-годишният бивш вратар на националния отбор на България.

Очакванията са, Бербатов да се разпише в турската врата. От другата страна обаче и Иванков се слави като реализатор, като в изминалите години е натрупал доста голове на сметката си от статични положения и дузпи.

„Да играем в Шампионската лига е като сбъдната мечта за всички в Бурсаспор. Дебютанти сме в този турнир и ще ни бъде много трудно. Искаме все пак да покажем добър футбол. Ако имаме късмет, може да вземем нещо от мача срещу Юнайтед”, коментира още Димитър Иванков.