Мениджърът на Фулъм Мартин Йол се опита да свали напрежението върху Димитър Бербатов преди съботния мач срещу Манчестър Юнайтед за ФА Къп. Холандският специалист заяви, че не би било справедливо спрямо българина, ако целият тим разчита единствено на него.

„Не искам да го напрягам излишно“, заяви наставникът на „котиджърс“. „Разбира се, ако утре бе от страната на Манчестър Юнайтед,щеше да му е по-лесно, но той вече не играе за тях.“

„Да се надяваме, че ще сътвори нещо хубаво, но за мен е по-важно, че той работи в името на отбора. Бихме се радвали да продължим в следващия кръг, макар и сега да сме изправени срещу Юнайтед“, каза Йол.

„Няма да е честно да разчитаме само на него, защото Бербатов не може да се справи сам. Ако имаме добър ден, може и да направим изненадата. Надявам се той да извади нещо от шапката, но това важи и за останалите играчи. През първите месеци беше по-лесно за нас, защото отборът бе спокоен и вкарахме доста голове. Разбира се, и той би могъл да се представя по-добре понякога, но в 8 от 10 случая той е най-добрият ни играч на терена“, добави холандецът.