Българският нападател Емил Ангелов-Бабангида донесе победата на Денизлиспор с 1:0 над Кайзериспор в 21-ия кръг на турската Суперлига.

Емил Ангелов игра пълни 90 минути и успя да се разпише в 64-ата, а играта му беше оценена с три звезди. Толкова има само африканският полузащитник на тима Кофи. Бившият му съотборник в Литекс Джемал Берберович също остана на терена през цялото времетраене и беше оценен с две звезди. Това е втора победа за Денизлиспор от началото на първенството и с нея тимът има 10 точки. Те обаче остават твърдо на предпоследното 17-о място в класирането и основен фаворит за изпадане.

Пред тях е отборът на Манисаспор с 19. Ангелов беше най-съобразителен в наказателното поле при меле, предизвикано от неумела изява на вратаря на гостите Хамиду. Българският футболист се докопа до топката и през ръцете на вратаря я прати в мрежата. Пет минути по-рано той имаше друг шанс да се разпише, но тогава вратарят спаси.

Останалите резултати от кръга: Генчлербирлиги- Касъмпаша 0:2, Анталияспор- Ескишехир 1:2, Истанбул ББ- Анкарагюджу 1:1, по-късно днес: Манисаспор- Фенербахче.

От петък и събота: Газиантепспор- Бешикташ 2:0, Диарбекирспор- Сивасспор 1:1, в понеделник: Бурсаспор- Трабзонспор.

Начело е Галатасарай с 46, пред Фенербахче с 44 и мач по-малко. Бурсаспор (с 19 мача) и Кайзериспор (21) следват с по 39 точки.