Снощи, съставът на Торино допусна ново поражение през сезона. Въпреки добрите резултати напоследък, Торо все още не е сигурен за своето оцеляване в Серия А, а загубата с 0:2 от неаполитанците просто за пореден път показа, че битката за спасението ще продължи до самия край на сезона. 

Наставникът на "биковете" Давиде Никола обаче твърдо вярва в доброто бъдеще на своя отбор и е уверен, че тимът няма да загуби елитния си статут. 

"Не съм притеснен и не смятам, че има причина да бъда. Играхме добре, опитахме се да се противопоставим на Наполи и аз съм доволен от моите играчи. Раздадоха се, показаха, че си вярват, а това за мен е напълно достатъчно. Мисля, че се прекалява с темата дали Торино ще изпадне, убеден съм, че няма да изпаднем. Намерихме верния път и силните резултати, които записахме ни дават увереност и спокойствие. Изобщо не се притеснявам, напротив мотивирани сме да завършим силно сезона и просто искаме да се спасим и на теория. Всичко е в нашите ръце, битката е оспорвана, но ще се справим и няма да позволим клуб като Торино да играе в Серия Б“, сподели Никола.