Торино се поздрави с победа над Аталанта като гост с 3:2 в доста интересен двубой с положения и пред двете врати. Резултатът беше открит от Кевин Бонифаци в 24-ата минута, но домакините стигнаха до пълен обрат чрез Дуван Запата, който се разписа на дна пъти. Първо, в 38-ата след контраатака в и 54-ата минута при индивидуална акция. Алекс Беренгер изравни бързо след това 57-ата минута след двойно подаване. Вв 66-ата Армандо Ицо отново изведе гостите напред след удар с глава. В края на мача Аталанта можеше да стигне до изравни, но удар на Ханс Хатебур срещна гредата.

Така Торино се изкачва до втората позиция с шест точки, а Аталанта е 12-ти с три. В следващия кръг Аталанта гостува на Дженоа, докато Торино посреща Лече, който отстъпи с минималното 1:0, у дома, срещу Верона.

Единственото попадение отбеляза Матео Песина в 81-ата минута. Матия Дзакани подаде по земя,  Валерио Вере пропусна топката през краката си Песина овладя и я прати във вратата на Габриел.

Лече до момента няма спечелена точка, а Верона е с актив от четири точки на 5-ата позиция. В следващия кръг Верона домакинства на Милан.