В двубой от 10-ия кръг на Серия А Интер постигна успех като гост над Бреша с 2:1. Головете за успеха на "нерадзурите" реализираха Лаутаро Мартинес и Ромелу Лукаку, за домакините попадението дойде след автогол на Шкриняр.

Още в 4-ата минута на двубоя Лукаку стреля с глава след пас от левия фланг от Барела, но топката мина встрани от вратата. В 20-ата минута Годин стреля опасно с глава, но топката не намери целта.

Интер откри резултата с дежурния гол на Лаутаро Мартинес, който се разписа в 23-ата минута на мача. Домакините отвърнаха буквално в следващата атака, но Ханданович беше на ниво.

В началните минути на втората част Ханданович направи две ефектни спасявания, за да запази аванса на тима си. Ромелу Лукаку направи резултата 2:0 в 63-ата минута, след като се възползва от пас на Галярдини и матира стража на домакините.

В 72-ата минута Балотели стреля опасно, но Ханданович беше на ниво. Все пак Бреша върна един гол, след като в 76-ата минута топката се отклони от крака на Шкриняр и влетя в мрежата. На няколко пъти домакините имаха претенции за дузпи, но те не бяха отсъдени.

Бреша упражни натиск в последните минути на двубоя, но в крайна сметка Интер съумя да запази аванса си и да вземе 3-те точки. След успеха Интер оглави класирането с актив от 25 точки, но и мач повече от Ювентус. Бреша е на 18-ото място в зоната на изпадащите с актив от едва 7 точки.