Две големи дербита от Серия А са акцентът в уикенд програмата на спортните канали на А1

Вторият кръг на Серия А ще предложи на феновете две от най-очакваните и значими дербита в италианския футбол. Двубоите, които носят допълнителен емоционален заряд този уикенд, са между Ювентус и Наполи и Лацио и Рома, като спортните канали на А1 ще ги излъчат пряко.

MAX Sport

В събота, 31 август, от 21:45 часа на Алианц Стейдиъм в Торино „Старата госпожа“ приема най-сериозния си съперник за титлата от последните сезони – Наполи. Кристиано Роналдо и компания стартираха сезона със скромен успех с 1:0 като гости на Парма, докато неаполитанците на Карло Анчелоти участваха в мача шедьовър на първия кръг, когато победиха с 4:3 Фиорентина във Флоренция. Голямото дерби между Ювентус и Наполи ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

В неделния ден пък е време за класическото Derby della Capitale между Лацио и Рома. Символичен домакин на мача от 19:00 часа на „Олимпико“ ще са „орлите“, които са в челото на класирането след победата с 3:0 като гост на Сампдория в първия кръг. „Вълците“ пък направиха грешна стъпка в дебютния си двубой – 3:3 у дома срещу Дженоа. Мачът ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

По MAX Sport 4 феновете на La Liga ще могат да проследят пряко двубоите от третия кръг в първенството. По-любопитните мачове са Осасуна срещу Барселона (31 август от 18:00 часа) и Виляреал срещу Реал Мадрид (1 септември от 22:00 часа).

MAX Sport