Юношата на Левски Антонио Вутов даде интересно интервю пред авторитетния италиански журналист Джанлука ди Марцио. В него той сподели кой е бил идолът му в детството и на кого иска да прилича. Той се е вдъхновявал от Христо Стоичков. 

В момента 19-годишният юношески национал на България носи екипа на нискоразредния Козенца, макар да е все още собственост на Удинезе. Във въпросния отбор той е приет добре заради присъствието на друг българин там преди години. 

"Като българин е лесно да кажа кой е бил идолът ми в детството. Това е Христо Стоичков. Откакто напуснах дома си и дойдох в Италия, мечтата ми е да постигна това, което е направил той. За всеки младок у нас той е истински идол."

"Но тук в Козенца открих, че обичат българите и заради Петър Жабов. Той е играл тук преди време и когато дойдох, първият въпрос беше дали го познавам (смее се)", сподели Вутов в интервюто. 

Той разкри и какъв е начинът му на живот в Италия. Въпреки че е само на 19 години, той не се впуска в купони и луди нощи, а предпочита да прекарва времето си с приятели. 

"Водя спокоен живот, не съм по купоните. Свободното си време прекарвам с приятели и да ходя на разходки. В Италия е прекрасно, чувствам се добре. И Удине, и Козенца са красиви градове и има какво да се види в тях. Най-близък съм със съотборника си Лука Фиордилино", сподели още Вутов.