Атлетико Мадрид няма никаква представа на какво се дължи огромния отлив във формата на своята звезда Антоан Гризман.

Феновете на Атлетико освиркаха звездата на отбора

От началото на сезона французинът, който джентълменски избра да остане в отбора въпреки множеството изкусителни оферти, изобщо не прилича на себе си. Феновете на „дюшекчиите” ясно демонстрираха своето неодобрение по време на градското дерби срещу Реал (0:0), когато освиркаха 26-годишния играч при смяната му.

Чоло: Гризман е част от семейството, готови сме да умрем за него

Съдбата на Гризман изглежда предначертана

Треньорският щаб на Атлетико и останалите играчи не се намират  в по-различна ситуация. Всички искат да разберат какво се случва в главата на нападателя, който има 15 мача и едва 3 гола във всички турнири.

По-притеснителното за всички в клуба е, че „седмицата” изглежда някак дистанциран от общите проблеми. Атлетико вече изостава с цели 10 точки от лидера Барселона и заема 4-ото място в първенството, като в същото време е на път да отпадне в груповата фаза на Шампионската лига за първи път, откакто Диего Симеоне пое отбора.

Гризман: Не съжалявам, че останах в Атлетико

Срещу Реал всички бяха втрещени от статистиките на французина. Той не опита нито един изстрел по посока вратата на съперника и за целия си престой на терена (76 минути) направи едва 12 опита за пас.