Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне се изказа в защита на голямата звезда на отбора Антоан Гризман след равенството 0:0 в дербито срещу Реал Мадрид.

Симеоне заяви, че Гризман е част от семейството и всички са готови да умрат за него.

Фенове на Атлетико освиркаха звездата на отбора

„В първите минути се видя необходимостта Реал Мадрид да спечели задължително мача, след като Барселона спечели гостуването на Леганес. През първите 30 минути и двата отбора имаха своите положения. Аз съм много доволен от нашето представяне. През второто полувреме се превърна класическо дерби. Имахме чисти положения, които пропуснахме чрез Кореа и Гамейро. Отборът свърши добра колективна работа. Съперникът бе много силен. Можехме да спечелим, но също така и да загубим. Хубаво е, че в крайна сметка се получи този резултат“, коментира Симеоне.

Атлетико и Реал играха за Барселона

„Положението ни не е добро в Шампионска лига, но за купата и в първенството имаме своите шансове.“

„Гризман е част от семейството и сме готови да умрем за него. Трябва да разбираме всички футболисти, а не само Гризман“, добави наставникът на Атлетико Мадрид.

„Лукас Ернандес игра с голяма амбиция. Той игра с огромн сърце. Годин и Филипе Луис му помогнаха за силното представяне. Наистина се намираме в етап от сезона, в който трудно успяваме да реализираме попадения в съперниковите врати. Единственият път към победата е работа, работа и много работа“, каза още Диего Симеоне.