Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман не съжалява за обстоятелствата, които го принудиха да остане в испанския тим.

Както е известно Манчестър Юнайтед проявяваше интерес към нападателя, но трансфер нямаше как да бъде осъществен поради забраната на клуба да привлича нови играчи до 2018-а година. Само по себе си това изключваше каквито и да е изходящи трансфери от страна на “дюшекчиите”.

Съдбата на Гризман изглежда предначертана

“Не съжалявам за нищо. Беше лично мой избор да остана, макар и в момента да се намирам в лош период от седем мача без гол. Ще отбележа скоро”, обеща Гризман.

“Не съм разговарял с президента Енрике Сересо относно евентуално напускане. Диего Коста и Витоло скоро ще се присъединят към състава ни и ние ще продължим да се борим за титлата”, допълнй той.

Чоло: Гризман е част от семейството и сме готови да умрем за него

“Доволен съм от представянето си с националния отбор, но не и от това с Атлетико. Ще направя всичко възможно да си възвърна най-добрата форма. Зависи единствено от мен как ще тренирам и работя. Имало е мачове, в които нито един мой удар не е бил в целта, което си е лично мой проблем”, коментира още френският национал.