Освиркванията от страна на феновете на Атлетико Мадрид по адрес на Антоан Гризман на „Уанда Метрополитана“ са красноречиви. Френският футболист загуби своя ореол. 26-годишният футболист не се представя на нужното ниво от началото на сезона, а неспиращите спекулации относно неговото бъдеще засилват разделението между него и привържениците на „дюшекчиите“.

Според вестник „AS“, съдбата на Гризман изглежда предначертана и той ще бъде продаден или през януари, или най-късно през следващото лято.

Интересът си към Гризман не крият нито Барселона, нито Манчестър Юнайтед, нито Пари Сен Жермен, нито Манчестър Сити. Той може да напусне Атлетико Мадрид срещу сумата от 100 милиона евро, която е записана в освобождаващата клауза в договора му. 

Френският футболист за момента получава подкрепата на своя старши треньор Диего Симеоне и своите съотборници.

Освиркванията по адрес на Гризман обаче се засилват, а още по-знаково бе отношението на феновете към доскорошния им голям любимец в дербито срещу „кръвния враг“ Реал Мадрид.

Феновете на Атлетико освиркваха звездата си

Антоан Гризман осем мача вече е без отбелязан гол за Атлетико Мадрид, което е най-негативната му серия, откакто е част от състава на „дюшекчиите“. 

Чоло: Гризман е част от семейството и сме готови да умрем за него