Синът на легендата Зинедин Зидан - Енцо, открехна вратата за бъдещето на именития си баща. Според него, бившият наставник на Реал Мадрид съвсем скоро ще се завърне на треньорската скамейка, макар да не уточни къде ще се случи това. 

Името на френския магьосник беше свързвано с Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед. И двата тима в момента си имат наставници, но и Нико Ковач при баварците, и Жозе Моуриньо при "червените дяволи" са на косъм от уволнението. 

Зидан за последно води Реал Мадрид във финала на Шампионската лига през май и изведе тима до трети пореден успех в най-престижната клубна надпревара. От тогава е в заслужена почивка, като това е и официалната причина за напускането му на "Сантиаго Бернабеу". 

"Мисля, че всички сме наясно, че баща ми обожава футбола и обожава треньорската професия. Съвсем скоро той ще се завърне на скамейката. В момента просто си почива, защото имаше нужда от това. Въпреки че обожаваше да ръководи Реал Мадрид, това го изцеди, защото работата е изключително много и изключително тежка", сподели Енцо Зидан.