Пари Сен Жермен пак смята да харчи пари на макс. Наскоро се появи информация, че френският гранд точи лиги по звездата на Реал Кристиано Роналдо. 

“AS” разкри заплатата на Зидан в Реал Мадрид

Испанското издание "Sport" обаче обвързва парижани и с интерес към старши треньора на "белите" Зинедин Зидан. 

Според появилата се информация ПСЖ сериозно ще обмисли раздяла с настоящия треньор Унай Емери, ако тимът не спечели титлата от Шампионската лига.

ПСЖ не спира да търси варианти за CR7

Също така Емери така и не успява да възобнови хармонията в отбора, като непрекъснато се говори за напрежение между част от играчите. 

От друга страна положението на Зидан също не е много розово. През миналата година "белите" спечелиха испанското първенство, 12-ата Шампионската лига, както и Световното клубно първенство, но през настоящия сезон няма и помен от впечатляващата игра на тима. В момента мадридчани са четвърти в Ла Лига с актив от 35 точки. На практика "белите" нямат шанс за титлата, тъй като са на цели 19 точки от лидера Барселона. 

Бивш треньор на ПСЖ: Реал изпусна огромна възможност, като не подписа с Мбапе

В Шампионска лига пък Реал ще срещне именно ПСЖ в мача от осминафиналите на турнира. И двамата треньори са поставени под сериозно напрежение и ще хвърлят всички усилия, за да се докопат до победата.