Ръководството на Реал Мадрид обмисля да предложи интригуваща оферта за звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Според "Diario Gol" "белите" са готови да се разделят с двама играчи от титулярния състав само и само, за да изкушат мърсисайдци. 

Мо Салах е истинска атракция в Рим

Мадридчани ще предложат на Ливърпул Гарет Бейл и Кейлор Навас в замяна на Салах. Египетският национал направи сензационен сезон с фланелката на мърсисайдци и поради тази причина е апетитна хапка за не един или два клуба.

Реал обаче като че ли изглежда най-настоятелен в намеренията си и засега единствен се осмелява да предявява апетити към Салах. 

Ливърпул действа с размах, нищо или двойно за Салах

Футболистът пристигна на "Анфийлд" през миналото лято от Рома, а договорът му изтича след 4 години. Към момента той получава 90 хиляди паунда на седмица, но ръководството на Ливърпул вече преразглежда тази клауза в договора му, като се очаква възнаграждението му да скочи двойно.

Ливърпул хвърля в "клетка" Салах, Реал протяга лапи

Освен това мърсисайдци искат минимум 200 милиона евро за звездата си. При подобна сума евентуална замяна няма да се размине и без допълнителни средства. Дори Реал да даде двама играчи за Салах, ще се наложи "белите" да допълнят и определена сума, за да постигнат сделка с Ливърпул.