Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо все още се надява на чудо срещу Ливърпул в реванша от полуфиналите в Шампионската лига. Първият мач завърши с тежко поражение от 2:5 за "вълците" на "Анфийлд", но наставникът не смята да развява "белия флаг" предварително. 

Той изрази надежда голямата звезда на Рома Един Джеко да се превъплъти в сензацията на мърсисайдци Мохамед Салах, който заби 2 гола и реализира 2 асиситенции в първия двубой.

Ливърпул атакува Рома с всичко най-добро

"Всички играчи трябва да похдодят изключително отговорно. Надявам се Джеко да бъде нашия Салах в реванша и да ни осигури велик обрат. Играч от неговата класа би трябвало да носи най-голямата отговорност", заяви Ди Франческо.

Феновете на Ливърпул окупираха Рим

"Фактът, че не оставяме почти никакви шансове на съперника у дома, се дължи на подкрепата от нашите фенове. Единствено ни беше изключително трудно срещу Атлетико Мадрид. От тогава насам се стабилни и се надявам на това и в утрешния мач. Да повторим подвига срещу Барселона ще е много трудно, но ние имаме нужната психика и феновете ни могат да ни помогнат да постигнем още едно чудо", добави той.