Манчестър Юнайтед ще сложи на масата 88 милиона евро за нов нападател през идното лято, пише „Express”. Става въпрос за футболиста на Атлетико Мадрид – Антоан Гризман.

Мениджърът на „червените дяволи” Жозе Моуриньо имаше апетити към 26-годишния футболист и през изминалия трансферен прозорец, но до сделка така и не се стигна.

Гризман със сигурност напуска Атлетико догодина

Диего Симеоне стори всичко възможно, за да запази французина в редиците си. Самият Гризман дори в началото на лятото се съгласи освобождаващата му клауза да бъде вдигната на 200 милиона евро, за да бъдат избегнати набезите на желаещите подписа му други клубове.

Към момента французинът отново може да бъде откупен за сумата от 100 милиона евро, но Юнайтед едва ли ще има нужда да се охарчва толкова, имайки предвид последната информация, която се появи в медиите.

Барселона опитал да отмъкне две от перлите на Атлетико, но ударил на камък

Според експертът по испански футбол Гийем Балаг голямата звезда на „дюшекчиите” определено ще натиска за трансфер през лятото на 2018 година, а защо да не премине и на „Олд Трафорд”.

Според “Express” лично Специалния настоява за привличането именно на Гризман, който е гласен за приоритетна цел на Юнайтед през трансферния прозорец.