Голямата звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман обезателно ще натиска за свой трансфер през лятото на 2018 година. Това заяви експертът по испански футбол Гийем Балаг.

Редица клубове искаха да подпишат с 26-годишния футболист през отминалия трансферен прозорец, ала френският национал демонстрира лоялност към „дюшекчиите” в трудния за тях момент. Гризман заяви, че ще бъде лошо послание, ако напусне тима, когато той е наказан да не може да картотекира нови футболисти до януари 2018 година.

Диего Коста е най-скъпата покупка в историята на Атлетико

Манчестър Юнайтед бе и си остава един от главните кандидати за подписа на Гризман. Очаква се през следващото лято „червените дяволи” да направят каквото  е нужно, за да си осигурят услугите му.

„Гризман няма да си тръгне през януари, но през лятото мисля, че всички сме наясно, че той ще опита да напусне”, сподели Балаг пред „Скай Спортс”.

Най-смешните празнувания след гол

„Наистина ли смятате, че Юнайтед е единственият тим, който ще се пробва за него? Гризман ще се увери, че ще има наддаване от няколко отбора, а не е изключено Атлетико да опита да го задържи. Задава се поредна трансферна сага”, добави специалистът.