Броени дни остават до края на супер хитовия сериал "Филипе Коутиньо в Барселона" или поне на това се надяват мнозина. Трансферната сага на бразилеца продължава месеци наред, но излгежда, че скоро ще приключи. Както още в петък стана ясно, Ливърпул най-после приеха офертата на каталунците за футболиста.

Има сделка! Барса и Ливърпул стиснаха ръце за Коутиньо!

Мърсисайдци обаче няма да оставят нещата така. Според испанското издание "Don Balon" те ще се опитат да вземат някого в замяна, който е познато лице на "Анфийлд". Става въпрос за титулярния нападател на "блаугранас" Луис Суарес, който през 2014 година напусна Ливърпул именно в посока Барселона.

В момента уругваецът е ключова фигура в състава на Ернесто Валверде, но отново по информация на "Don Balon" е възможно каталунците да склонят да водят преговори. Ръководството на Барселона неотдавна е хвърлило око на звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман и ако подобен трансфер бъде осъществен, то Суарес може и да бъде продаден. 

С париците от Коутиньо Ливърпул погва Рияд Марез

Договорът на Суарес изтича през лятото на 2021 година. През настоящия сезон се е разписал 10 пъти в 22 мача с каталунската фланелка.