Журналистът и приятел на Кристиано Роналдо – Нуно Гомеш заяви, че португалският футболист е тъжен, защото от Реал Мадрид не са се съобразили с него.

„Мисля, че Кристиано няма да напусне, но той е раздразнен, защото му бе казано, че няма да му бъде подновен договора, защото времето му е минало и всичко е свършило“, коментира Гомеш в интервю за радио „Cadena SER“.

„Кристиано е един от двамата най-добри футболисти в света. Ако погледнете, ще видите, че заплатата на Кристиано е много ниска в сравнение с тази на Меси и Неймар. Вижте само какъв жест направи Барселона към своите играчи Шави, Иниеста и Меси, когато те преминаха 30 години. Те подписаха нови договори и увеличиха възнагражденията им, което ги направи щастливи. Ти получаващ пари от клуба, който обичаш“, добави той.

„Кристиано е тъжен, защото от Реал Мадрид не си изпълниха думата, а също така му казаха, че е твърде стар. Флорентино Перес му бе обещал още след финала в Кардиф да бъдат преразгледани условията по неговия договор и заплатата му да бъде увеличена. Това не стана. 12 месеца по-късно ситуацията е същата“, продължи журналистът.

„Според мен е рано да говори, че Роналдо ще напусне Реал Мадрид. Една негова стара мечта е да играе в Пари Сен Жермен. Той обича Париж. Другата възможност, която стои пред Кристиано е той да се завърне в Манчестър Юнайтед…Роналдо иска да остане в Реал. Той не вижда по-добър клуб от Реал, който да му даде възможност да спечели още титли и златни топки“, каза още Нуно Гомеш.