Макар феновете на Реал Мадрид да са щастливи от спечелената трета поредна титла в Шампионската лига, една новина направи атмосферата около отбора тягостна в последните дни. А тя дойде от половинчатото изказване на голямата звезда Кристиано Роналдо, че може би е изиграл последния си сезон с белия екип. 

От тогава насам той не се е отказал от думите си, а успокоителните такива от ръководството не са особено убедителни. И феновете чакат тягостно дали големят им любимец няма наистина да си тръгне. 

Едно косвено доказателство от страна на клуба подхрани с всички сили тези спекулации. То е свързано с пускането на видеото, с което се представят екипите на Реал за новия сезон 2018/2019. 

В него позират по един или друг начин всички големи звезди на европейския клубен шампион - Марсело, Тони Кроос, Карим Бензема, Иско Аларкон, дори и Гарет Бейл, който също е спряган за продажба. Но в кадрите не фигурира точно Кристиано Роналдо. 

Всички фенове на Реал бяха изумени от този ход, защото въпреки че е официално лице на Nike, той винаги е фигурирал във видео-представянията на екипа на Реал за следващия сезон през годините. При това, въпреки че екипите на мадридчани се произвеждат от Adidas. 

Така спекулациите, че португалецът ще си тръгне от "Сантиаго Бернабеу" този път изглеждат все по-близо до истината и феновете на тима чакат със свити сърца развръзката, особено след този ход.