Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде коментира нееднозначно слуховете, че каталунският клуб вече е постигнал договорка с футболиста на Атлетико Мадрид Антоан Гризман.

Валверде предупреди Барса да внимава с Леганес

“Това не са нищо повече от слухове. Гризман е страхотен играч. Всеки път, когато футболисти по един или друг начин са свързвани с Барселона, значи, че те са наистина добри. Аз обаче съм щастлив с играчите, с които разполагам. Ще видим какво ще се случи в бъдеще”, призна Валверде.

Заплашиха “Камп Ноу“ със затваряне

Валверде коментира и предстоящото гостуване на Барселона на Леганес в събота в мача от 12-ия кръг на Ла Лига. В сряда пък каталунците ще се изправят срещу Ювентус в сблъсък от груповата фаза на Шампионската лига.

“Предстои ни двубой със съперник, на който трудно се вкарват голове. Те са получили попадения в едва едно от петте си домакинства. Това е солиден отбор, който вярва в себе си. През следващите дни ни предстоят важни мачове като гости, които трябва да спечелим”, каза още специалистът. 

“Трябва да сме внимателни с тези мачове. Подобен беше и двубоят с Мурсия. Всички си мислят, че ще се справим безпроблемно. Трябва обаче да се положат усилия. Ако си припомним миналия сезон, ще видим, че Барса губи точки на такива стадиони. Не е толкова бляскаво да играем в Леганес, отколкото на “Уанда Метрополитано”, но точките отново са си три”, заяви той с усмивка.