Реал Мадрид е готов да се раздели с една от големите си звезди Гарет Бейл. „Marca“ пише, че дните на уелския футболист на „Сантиаго Бернабеу“ са преброени.

Нито играчът, нито агентът му са получили уверение, че той попада в плановете на Реал Мадрид за сезон 2019/20, което е ясен сигнал относно бъдещето на 29-годишния футболист.

Бейл все още е най-скъпият футболист в историята на Реал Мадрид, след като испанският гранд плати 101 милиона евро на Тотнъм за него.

В шестте сезона с екипа на Реал Мадрид Бейл е вкарал 102 гола, има 63 асистенции в 225 мача.

Бейл все повече се отдалечава от „ Сантиаго Бернабеу“, а интерес към него има от няколко отбора от Висшата лига. Фаворит за неговия подпис на този етап изглежда е Манчестър Юнайтед, но Байерн Мюнхен, Челси, Тотнъм също се интересуват от уелсеца.

Флорентино Перес иска да превърне най-скъпата покупка в клубната история и в най-скъпия изходящ трансфер. Бейл бе закупен от Тотнъм за 101 милиона евро. 

Средствата, набавени от продажбата на офанзивния футболист, ще бъдат използвани за покупката на някой от новите "галактикос", който Перес е обещал на Зидан.