Бъдещето на Гарет Бейл в Реал Мадрид ще бъде обсъждано през лятото, заяви старши треньорът Зинедин Зидан.

Завръщането на французина на "Бернабеу" породи съмнения дали нападателят ще остане и след края на настоящия сезон. Уелсецът призна недоволството си от малкото игрово време, което Зизу му даваше по време на първия си престой начело на "белите" и най-вече оставането му на резервната скамейка във финала на Шампионската лига срещу Ливърпул. Бейл се появи в игра през втората част и реализира два гола - единият, от които с впечатляващ ножичен удар, за да донесе успеха с 3:1.

"Всички знаем какво постигна той в Реал, дори и във финалите на Шампионска лига. Никой не може да му отнеме стореното. Знаем, че може да даде много на отбора и ще разчитаме на него. Ще изиграем следващите 10 мача (до края на сезона; б.а.) и тогава ще видим. Ще има промени, но това не означава, че Бейл ще си тръгне", каза Зидан преди днешния мач срещу Уеска от 21:45 часа.

Той опроверга слуховете, че Рафаел Варан вече не е щастлив в Реал и иска да напусне: "Винаги се говори много и хората могат да пишат каквото си искат. Важното е какво мисли самият играч, а аз мога да ви кажа, че е много щастлив тук. Той е тук от осем години е досега се справя феноменално. Не виждам да изглежда нещастен. Варан е, както винаги, отдаден на това, което прави", завърши Зидан. /БГНЕС