Новият президент на Барселона Жоан Лапорта разкри, че вече е имал първи контакт с Лионел Меси след победата си в изборите. “Лео вече ме поздрави за успеха”, заяви босът в интервю за Catalunya Ràdio.

Постигането на споразумение с легендата за оставането му на “Камп Ноу” е приоритетна цел за Лапорта. Той също така обясни какво предстои да стори в следващите дни.

“Не искам да говоря дали Чави Ернандес и Жорди Кройф ще се завърнат в клуба, защото не съм обещавал нищо на никого, а и от уважение към настоящите служители в клуба трябва първо да говоря с тях.

Належащо е първо да се направи одит. Но преди това ще поздравя всеки, който работи в Барса. Клубът не се управлява добре в момента и се налага да вземем нужните решения. След одита ще приложим шоков план, за да може клубът да стане икономически стабилен. Беше хубаво да видим, че Лео отива да гласува на изборите. Това е поредното доказателство, че той обича Барса. Убеден съм, че самият той иска да остане”, заяви Лапорта.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.