Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред медиите преди началото на предсезонното турне на тима в САЩ. "Белия балет" ще вземе участие в приятелския турнир "Сокър Чемпиънс Тур" и ще се изправи срещу Барселона, Америка и Ювентус. Татко Карло сподели очакванията си за тези мачове, като говори и за селекцията, споделяйки, че е доволен от привлечените до момента футболисти и не иска повече нови за това лято.

"Никога досега не съм бил в Лас Вегас и всички говорят за това. Ще се радвам да го разгледам, макар че няма да имам много време да му се насладя напълно. Лос Анджелис и Сан Франциско също са красиви градове. Ще се изправим срещу отбори с различни характеристики, което е добре за нашата подготовка. Ще играем с Барселона, които познаваме добре, а след това и с Ювентус с новите му играчи като Погба и Ди Мария. Това ще ни помогне да се подготвим добре за първия ни официален мач с Айнтрахт Франкфурт. Мачовете с Барселона никога не са приятелски. Хубаво е, че ще играем с тях преди началото на сезона. Всеки ще иска да спечели този мач и съм убеден, че ще стане шоу, както обикновено се случва в мачовете между Барса и Реал", заяви Анчелоти.

"Чуамени и Рюдигер ще ни донесат много класа. Рюдигер е централен защитник, който може да играе на няколко позиции, докато същото се отнася за Чуамени, но в халфовата линия. Той е млад, но вече е част от националния отбор на Франция. Конкуренцията в отбора е важна, за да имаме успехи. Двамата едва наскоро се присъединиха към нас и ще имат нужда от време за адаптация, но то едва ли ще е твърде дълго, имайки предвид колко класни футболисти са. Мога да ви уверя, че няма да привличаме повече нови играчи. Добре сме и с настоящия състав", допълни италианецът.