Четири въпроса трябва да разреши на първо време новият наставник на Реал Мадрид Жулен Лопетеги. Испанското издание AS пише, че щом поеме пълния контрол на „Сантиаго Бернабеу“, специалистът трябва да се захване с болезнения въпрос с Кристиано Роналдо.

Както е известно, португалецът иска подобряване на финансовите му параметри, за да продължи в Кралския клуб, а на този етап бъдещето му изглежда неясно.

Другата „гореща тема“ е Неймар. Нападателят на ПСЖ минава за основна трансферна цел на „белия балет“. Куриозно е да се отбележи, че интересът на Реал Мадрид към бразилеца датира още от 2008 година, когато именно Лопетеги завежда скаутското звено в тима.

На трето място Лопетеги следва да разреши веднъж завинаги казуса „Гарет Бейл“. За никого не е тайна, че уелсецът искаше да напусне, недоволен от статуса си на резерва в схемата на Зинедин Зидан. След неговото напускане обаче събитията може да претърпят сериозен обрат, казват близки до европейския клубен шампион.

Четвъртата главоблъсканица пред Лопетеги е вратарският пост. За момента там най-сигурен е Кейлор Навас, който като че ли се очерта без алтернатива. Междувременно продължават спекулациите с имената на Давид де Хеа (Манчестър Юнайтед) и Тибо Куртоа (Челси).

Припомняме, че Лопетеги ще започне работа по-рано от очакваното при „белия балет“. А причината е, че той бе уволнен като селекционер на Испания от президента на Футболната федерация Луис Рубиалес, след като бе обявен за наследник на Зизу. Това се случи само два дни преди първия мач на „Ла Роха“ на Мондиала в Русия.


Още новини:

Лопетеги си стегна багажа, лети за Мадрид 

Реал Мадрид следи Лопетеги от 2015-а