Полузащитникът на Германия Сами Кедира смята, че победи в мачовете срещу Ирландия като гост на 12 октомври и срещу Швеция на 16-и у дома може да окажат решаващо влияние за класирането на Бундестима на Мондиал 2014.

В първите си две срещи немците спечелиха две победи и са на първо място в класирането на Група C с шест точки, следвани от Швеция и Ирландия с по 3.

„Постигнахме максимален резултат от началните ни два мача и никой не взе нищо от нас. Въпреки това, ние също осъзнаваме, че ние трябва да правим повече, отколкото направихме срещу Фарьорските острови и срещу Австрия по-специално“, каза Кедира пред официалния уебсайт на Германския футболен съюз.

„Имахме много късмет в двубоя във Виена и това не е начинът, по който Германия би трябвало да печели мачове. Трябва да подобрим играта си, ако искаме да имаме успех срещу Ирландия и Швеция. Можем да направим огромна крачка напред, ако ги бием.“

„Нашата група е доста балансирана, с много отбори на едно ниво. Предимството на това е, че отбори като Швеция, Ирландия и Австрия ще губят точки един срещу друг“, заяви още халфът на Германия и Реал Мадрид.