Тотнъм се изправя срещу Славия Прага в мач от директните елиминации в турнира за Купата на УЕФА, а в неделя ще играе финал за Карлинг Къп с Челси на митичния „Уембли”.

Играчът на „шпоритеДжърмейн Джинас разкри каква е тайната за успеха в предстоящите сблъсъци – атмосферата в тима да е щастлива и приповдигната.

Английският национал сподели, че откакто Хуанде Рамос пое тима миналата година, той е успял да вдигне настроението на състезателите си, като така е успял да създаде и изключително позитивна атмосфера на „Уайт Харт Лейн”.

„Футболът трябва да ти доставя удоволствие. Когато хората играят с усмивка, тогава разкриват най-доброто, на което са способни. В последния ни мач срещу Дарби Каунти показахме именно това”, каза бранителят.

„Новият ни наставник успя да ни вдъхна голяма увереност в собствените възможности. Искаме да стигнем доста напред в турнира за Купата на УЕФА, както и разбира се да спечелим Карлинг Къп. Трябва да запазим добрата форма, в която се намираме и да се развиваме”, добави Джинас.