Българският национал Петър Занев и неговият Енисей са още една крачка по-близо до изпадането. Тимът от Красноярск допусна звучна загуба с 0:4 в гостуването си на прекия съперникв  борбата за оцеляване Криля Советов и упорито е окупирал последното място в калсирането в първенството на Русия. 

Българският футболист започна мача от първата минута и престоя на терена през всичките 90 минути. Но той и съотборниците му в отбрана допуснаха твърде много неточности, от които съперникът се възползва и изкова гръмкия успех. 

Румънецът Паул Антон откри резултата в 37-та минута, когато беше точен от дузпа. Това остана и единственото попадение преди почивката. Но след нея домакините от Самара бяха тотални господари на случващото се на терена и доведоха нещата до разгром. 

Максим Канунников след час игра удвои преднината на Криля Советов, а само две минути по-късно домакините получиха и втора дузпа. От 11-те метра Сергей Корниленко оформи класиката и на практика сложи точка на спора или поне на интригата. 

До края на мача остана време и за четвърти гол в мрежата на Занев и компания. В 81-та минута Рамил Шейдаев, който се беше появил на терена само секунди по-рано, заби и четвъртия пирон в ковчега на Енисей, оформяйки крайното 4:0. 

След тази развръзка отборът на българския национал остана на дъното на класирането със скромните 11 точки. Криля Советов е 13-и с 21 точки, като тази позиция отрежда бараж за оцеляване след края на сезона с отбор от втора дивизия.