След наказанието на Левски заради издигнати знамена със забранени знаци по време на мача с Марибор, още един отбор ще пострада от УЕФА заради такова провинение на агитката си. Става въпрос за шотландския шампион Селтик и проявите на агитката му в мача с Апоел Беер Шева в Шампионската лига. 

От Европейската футболна централа обявиха, че вече е започнато разследване срещу "детелините" и на 22 септември наказанието ще е ясно. По всяка вероятност те ще отнесат много солена глоба, не е изключено и да играят един или повече домакински мачове пред празни трибуни. 

Възможно е санкцията за Селтик да е и по-голяма заради продължителната история на шотландците с провинения на запалянковците им в европейски мачове. Само в последните пет години "детелините" са наказвани осем пъти от Дисциплинарната комисия на УЕФА и е възможно санкцията да е по-тежка. 

Провинението на агитката на Селтик беше, че бяха вдигнати знамена с послание "Свобода за Палестина", а Европейската футболна централа не одобрява използването на политически символи по време на мачове.