Бившият български национал Христо Златински по всичко изглежда, че ще продължи престоя си в Стяуа, който сега се подвизава под името ФКСБ. В края на 2018 г. лично босът на гранда от Букурещ Джиджи Бекали обяви, че е допуснал една от най-огромните си грешки, привличайки родния халф и добави, че ще направи всичко възможно да се отърве от него. 

Но само няколко дни преди старта на пролетния дял от шампионата в Румъния, Златински не е разтрогнал и по всичко личи, че няма да го стори. Така той остава на "Генча" поне до края на договора си през юни тази година. 

През цялото това време българинът ще е дълбока резерва и вероятността дори да влиза в групата е минимална. Но ако си беше тръгнал, той рискуваше да остане и без заплата до лятото, защото няма право да играе за друг отбор до края на сезона. 

Така той остава в Стяуа с лимитиран шанс за изява, но със сигурност през юни ще търси друг пристан за кариерата си. Според информациите от Румъния, огромна е вероятността 34-годишният полузащитник да се завърне в Локомотив Пловдив.