Бившият български национал Христо Златински ще разбере в четвъртък дали има някакъв шанс да остане все пак в настоящия си клуб Стяуа поне до края на сезона. Именно дотогава той има договор с румънския гранд, макар да беше обявен за трансферна грешка от собственика Джиджи Бекали. 

Именно на 10 януари тимът от Букурещ се отправя към зимния си лагер в Марбея. Там ще остане в продължение на две седмици, в които ще изиграе четири контроли и спортно-техническият щаб ще вземе за там само играчите, които ще ползва през пролетта. 

Засега Златински тренира наравно с останалите в групата. Но засега от разширения състав не е изваден никой и решаващият момент ще бъде именно определянето на избраниците за лагера в испанския морски курорт. 

Българският футболист има договор до края на сезона. Бекали обяви, че ще му предложи някаква неустойка, за да си тръгне още през януари. Но ако това се случи, Златински няма да има право да играе за друг отбор през кампанията и затова той не бърза да разтрогва със Стяуа.