Бившият български национал Христо Златински все пак получи шанс да се готви с настоящия си клуб Стяуа. Преди коледните празници лично собственикът на гранда от Букурещ Джиджи Бекали обяви привличането му за голяма грешка и разкри, че ще му предложи да си тръгне по взаимно съгласие. 

Родният халф обаче няма да има възможност да играе другаде до края на сезона, защото вече е записал двубои за два отбора и затова се запъна да разтрогне. Мнозина очакваха този ход от негова страна да го закове за пейката за постоянно и дори да не получи възможност да се доближава до първия отбор. 

Но все пак треньорският щаб е решил да му даде още един шанс и го взе за старта на зимната подготовка. Ако по време на лагера той покаже качества, ще получи отново възможност да се върне в първия отбор и дори да има шанс да запише мачове. 

При всички положения обаче Златински няма да остане в Стяуа след края на сезона. Заговори се, че затова може да се завърне в Локомотив Пловдив, откъдето стартира кариерата му на високо ниво в българския футбол.