Бившият български национал Христо Златински няма да прави никакви компромиси в преговорите за разтрогването на договора си със Стяуа. Лично собственикът на гранда от Букурещ Джиджи Бекали обяви,ч е ще направи всичко възможно да го отпрати, защото бил "трансферна грешка". 

Полузащитникът има договор до края на сезона с отбора си, но има уловка, че няма право да играе за друг тим до края на сезона, тъй като вече е носил екипите на два тима. Така че ако си тръгне от Стяуа, ще остане без отбор до 30 юни. 

Затова Златински иска да получи всичките си заплати до края на договора с клуба. Тъй като на играчите е преведено авансово по едно възнаграждение преди празниците, той има да взима още четири, тъй като договорите в Румъния се сключват до 31 май. 

Явно халфът е склонен да направи компромис в рамките на 5000 евро, тъй като според изданието "Фанатик", позоваващо се на мениджъра на футболиста, той няма да склони на компенсация по-малка от 35 хил. евро. Той взима месечно по 10 хил. евро в Букурещ. 

Когато си тръгне от Стяуа, Христо Златински ще се завърне в Локомотив Пловдив, но ще може да тренира с отбора едва от лятото. Дотогава трябва да се подготвя по индивидуална програма.